Referenties

Afvallen + Bewegen

Hieronder leest u reacties van een aantal klanten dat u voorging:

Daan Stakenburg, Amsterdam Osdorp- "Bewegen hoeft niet veel tijd te kosten…"

"Ik was blij verrast met de begeleiding door Sabela. Ik had veel meer drilling verwacht. Er was voldoende variatie aan oefeningen en ik ben vooral blij dat ik niet naar de sportschool hoef, gebruik maken van de omgeving is voldoende. Mijn belangrijkste leerpunten zijn bewustwording van gezonde voeding, bewegen hoeft niet veel tijd te kosten en voornamelijk dat ik het kan! In plaats van tijdens een dieet te focussen op wat er allemaal niet mag, ging het tijdens deze 8 weken over wat er allemaal wel mag. Een positieve benadering, omdat het voornamelijk gaat om gedragsverandering en bewustwording. Steps to Fit spreekt mij ook aan omdat er flexibel afspraken gemaakt kunnen worden." Daan volgde het bewegingsprogramma Nature & Home voor 8 weken met uitgebreide voedingsadviezen.

 

Anke Kuypers, Amsterdam Oost- "Aan het einde van het programma was ik er klaar voor om het zelfstandig te doen…"

"Voor mij was Steps to Fit de volgende stap in een traject wat ik zelf in gang heb gezet. Het gaf me de tools en de motivatie om door te gaan op een verantwoorde, haalbare manier. Ik ben mijn levensstijl aan het aanpassen en als het even tegenzit is dit niet het einde van de wereld. Ik heb plezier in gezond leven! De aanpak van Sabela is persoonlijk en begripvol, maar zij nam me niet aan het handje mee; daardoor voel ik me autonoom. Ik ben nu op de helft van waar ik wil zijn, maar heb door dit traject het gevoel gekregen dat ik het zelf kan." Anke volgde het bewegingsprogramma aangevuld met een voedingsanalyse en uitgebreide voedingsadviezen.

 

Elly van Wattingen, Amsterdam Oost- "Een leefstijlverandering die een ommekeer in mijn leven heeft gebracht…"

"Je bouwt aan een vertrouwensband waardoor ik meer kan laten zien van mijn sterke en zwakke kanten. Daarnaast spreken de persoonlijke benadering en enthousiasme mij aan. De belangrijkste leerpunten voor mij zijn het feit dat sporten energie geeft en ik de weegschaal in het vervolg in de kast laat! Ik vind het belangrijk dat ik het inzicht heb gekregen dat fitter voelen meer betekent dan gewichtsverlies. Tot slot over mijn coach kan ik zeggen: what you see is what you get!" Elly volgde het bewegingsprogramma met een focus op hardlopen, een traject wat zij graag wilt voortzetten voor de duur van 15 weken.

 

Diederik en Janine duobegeleiding, Amsterdam Zuid- "Het uitgangspunt van kleine stappen werkt echt!"

Diederik: "Na acht keer werken met Sabela Geene is het resultaat: vier kilo eraf en vijf cm in buikomvang minder. Voor mij veranderde fitness van steeds algauw gestaakte bezoeken aan een deprimerend herriecentrum in pittige oefeningen in de buitenlucht, in een opgewekte, constructiever sfeer met nuttige persoonlijke adviezen en op een tijd die mij goed uitkwam. Met plezier en niet meer met afkeer naar het fitness-wezen kijken. Ik ga er gewoon mee door. Het is het geld dubbel en dwars waard!"

Janine: "Een prima cursus die me gemotiveerd heeft om dagelijks wat meer aandacht aan bewegen te besteden, zonder dat ik me opgezadeld voel met een zwaar programma. Als ik een dvd kon kopen waarbij Sabela 10 minuten oefeningen voordoet en ik ze nadoe in de huiskamer, zou ik die meteen kopen! MIjn belangrijkste leerpunten zijn dat ik niet hoef op te zien tegen het doen van oefeningen in kleine stappen, het dagelijks meer bewegen en het matigen op punten wat eten en drinken betreft die makkelijk haalbaar zijn." Diederik en Janine zijn samen begeleid voor de duur van 8 weken. Zij hebben het vervolgprogramma met beide handen aangegrepen.

 

Naomi Brinxma, Amsterdam Nieuw West- "Wat een leuke effectieve en afwisselende manier van bewegen…"

"Mijn doel was mede om zelfstandig te leren bewegen en mijn conditie te verhogen en die twee doelen zijn zeker bereikt. Wat natuurlijk ook altijd fijn is, is dat er ook nog een aantal kilo's af is. Steps to Fit betekent voor mij een geweldig leerproces, waarin ik mezelf heb leren kennen. Ik dacht altijd dat ik mezelf niet genoeg kon motiveren om zelfstandig te sporten, maar ik heb inmiddels de smaak te pakken. Het is geweldig om te zien hoeveel je kunt doen in je eigen omgeving met relatief kleine aanpassingen in je dagelijks leven. Sterke punten van Steps to Fit: Kunnen bewegen in je dagelijks leven, kleine stappen die op termijn een groot resultaat hebben en de persoonlijke begeleiding!"
Naomi heeft het bewegingsprogramma Nature & Home gevolgd voor de duur van 8 weken.

 

Mirjam Beekhoven, Amsterdam Zuid- "Ik leer in de thuissituatie bewegen, waar en wanneer ik dit wil…"

"Bijzonder prettig contact met de coach Sabela Geene. Zij maakt goed duidelijk dat alle beweging helpt om fitter te worden en af te vallen. De kleine stapjes dus en dat ik vooral moet doen en doorzetten. Ik vind het iedergeval heel prettig nu oefeningen in huis te hebben die je ieder moment kunt doen en overal toepasbaar zijn. Gewone huis-, tuin- en keukenspullen kunnen als gewicht dienen bij oefeningen; altijd bij de hand en gratis. Mijn belangrijkste leerpunt is toch wel de regelmaat in bewegen, bijvoorbeeld elke dag op hetzelfde tijdstip oefeningen doen of een stuk wandelen. Wat mij het meeste aansprak in Steps to Fit: het maken van kleine stappen, bewegen is overal mogelijk en ieder moment van de dag kun je wat doen. Gewoon erg tevreden!"
Mirjam koos voor het bewegingsprogramma Home sweet Home, een interventie van 8 weken.

 

Michel Vroon, Amsterdam Zuid- "Afvallen met kleine stapjes zonder crashdieten kan…"

"Ik heb Steps to Fit ervaren als positief. Een prettige coach, een realistische aanpak met goede resultaten! Noodzakelijke oefeningen voor bijvoorbeeld rug en buik kunnen ook leuk zijn. Het eindresultaat is conform mijn verwachting en de persoonlijke doelstellingen zijn behaald. De informatie die ik ontving tijdens het programma was gedegen. Al met al, ga zo door!"
Michel heeft gekozen voor het combinatieprogramma, een leefstijlinterventie van 10 weken.

 

Hanneke Willems, Amsterdam Centrum- "Steps to Fit heeft me geholpen me te laten bewegen, elke dag…."

"Door elke dag te bewegen voel ik me fitter en heb ik meer energie voor de andere dagelijkse dingen. Bovendien vond ik het erg leuk met mijn coach en heb ik weer lol gekregen in het bewegen! Het is niet alles of niets; ik kan elke dag bewegen zonder mezelf te overbelasten. Een ander leerpunt is toch zeker het leren bewegen in de eigen omgeving en de oefeningen op een juiste manier uitvoeren. Het is ook fijn om te weten dat je om te bewegen niets nodig hebt, behalve jezelf. Ik heb mooie resultaten geboekt en ga zeker door met een vervolgtraject van het bewegingsprogramma Nature & Home."

 

Lennert Ras, Amsterdam Zeeburg- "Ik heb Steps to Fit als een heel prettig traject gezien…"

"Ik heb goed resultaat behaald en toch een soort leefstijlinterventie toegepast. Het meeste sprak mij aan dat er goede thuisopdrachten werden gegeven en dat het traject in kleine stapjes werd begeleid, maar toch met aanpakken. Sabela is een leuke en sympathieke coach! Ik heb geleerd dat ik me niet meteen zorgen hoef te maken als ik mijn lichaam voel tijdens het bewegen. De combinatie van bewegen en opletten op je eten werkt toch het beste. Ik beveel Steps to Fit zeker aan! Lennert heeft het programma Back to Nature gevolgd voor de duur van 8 weken met een focus op hardlopen.    

 

Kim, Amsterdam Zuid- "Steps to Fit laat mij zien dat je een hoop kunt bereiken als je er gewoon voor gaat…"

"Uitvluchten zijn er altijd. Net als goede redenen. Maar je kan het gewoon doen. Dat lukt niet altijd. Maar als je het doet, voelt het hartstikke goed. Het is niet een onbereikbaar ver idee. Je kan elk moment wat doen. Steps to Fit is een kadootje aan mezelf, wat overigens ook ten goede komt aan het gezin. Ik wilde een aantal dingen trainen en dat is gelukt. Even dagelijks oefenen loont! Wat mij het meeste aanspreekt van Steps to Fit: de een op een benadering, bewegen in de eigen omgeving en de haalbaarheid! Stap voor stap. Kim volgde het bewegingsprogramma Nature & Home uitgebreid met een persoonlijke voedingsanalyse.