Beweging- en voedingscoach

“Ik heb lang geworsteld met mijn lichaam. Te zwaar, te licht, ik heb alle fysieke mogelijkheden de revue laten passeren. Tot op een gegeven moment de knop bij mij omging en ik de balans vond tussen lichaam en geest.

Het is een levenslang proces en bewegen en gezonde voeding zijn essentieel om een fit bestaan te leiden. De kracht zit in denken in kleine stapjes die passen in het dagelijks leven. Zo blijft gezond leven haalbaar en plezierig!

De vakkennis heb ik verkregen door de rijkserkende opleidingen Fitness en Personal Training te volgen, alsmede de opleiding Voedingsconsulent.

Een belangrijk uitgangspunt van Steps to Fit is het bewerkstelligen van een gedragsverandering bij de klant. Door middel van het nemen van kleine stappen werken wij samen aan het behalen van uw persoonlijke doel.

Lichaam is een aspect, geest is net zo belangrijk. Fit zijn in lichaam en geest maakt de balans om het gestelde doel vast te houden.”

Met een fitte groet,

Sabela Geene
Uw bewegings- en voedingscoach