Groepsaanbod

Wilt u liever bewegen in groepsverband? Het is mogelijk met Steps to Fit!

Geeft u de voorkeur aan trainen in een groep? Dan is de Bootcamptraining iets voor u!

Naast de Bootcamptraining biedt Steps to Fit ook een hardlooptraining. De groepstrainingen zijn geschikt voor jong en oud, u bent bij Steps to Fit aan het juiste adres. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaat de groepstraining van start. Houd u de site goed in de gaten en informeer tijdig indien u mee wilt doen!

Bootcamptraining:

Tijdens deze training bewegen we outdoor in een Amsterdams park of het Bos. We maken voornamelijk gebruik van eigen lichaamsgewicht en minder gebruik van hulpmiddelen als dumbells en kettlebells. Denk aan sprinten, joggen, klimmen, klauteren, arm- en beenoefeningen, balans- en stabiliteitsoefeningen, coretraining en springtouwen. De wereld is een gymzaal en we maken gebruik van de attributen die we onderweg tegenkomen, zoals een bankje, trappen, stoepranden en heuvels. Deze training is geschikt voor iedereen, ook als uw conditie beginnend is!

Locatie 1: Vondelpark

  • Dag: Maandag
  • Tijd: 19:00-20:00 u
  • Verzamelen: Ingang Amstelveenseweg, hek Vondeltuin
  • Dag: Donderdag
  • Tijd: 18.30-19.30 u
  • Verzamelen: Ingang Amstelveenseweg, hek Vondeltuin

Locatie 2: Amsterdamse Bos

  • Dag: Zondag
  • Tijd: 11:00-12:00 u
  • Verzamelen: Ingang Bezoekerscentrum

Bootcamp Steps to Fit3

Bootcamp in samenwerking met Bloei Running:

Een Bootcamptraining speciaal voor tieners! Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Wil je actief bezig zijn met lichaam en geest en graag met leeftijdsgenoten sporten? Meld je dan aan via www.bloeirunning.nl ! We starten op zondag 6 september 2015 in het Amsterdamse Bos, van 12:00 tot 13:00 u, verzamelen ingang Bezoekerscentrum. Je koopt een rittenkaart voor 12 keer Bootcamp (Bloei Bootcamp) en deze 12 keer mag je binnen 16 weken opmaken, dus een keer afwezig zijn is niet erg!

Kosten: €120,00 per 12 lessen (rittenkaart). 

Hardlooptraining:

Tijdens deze training zullen we binnen 12 weken toewerken naar het volmaken van 30 minuten hardlopen zonder wandelpauzes. We beginnen vanaf de start en aan het eind van de 12 weken ben je al goed op weg naar een volwaardige 5 km! 

Seniorentraining:

Ook voor 60+ biedt Steps to Fit een goede training voor conditieopbouw en meer kracht en versterking van de botstructuur. Er wordt veel aandacht besteed aan de ademhaling en lenigheid van het lichaam. 

——————————————————————————————————————————————————–

Wat meenemen tijdens een groepstraining: Flesje water, handdoek, goede sportschoenen met voldoende demping en lekker zittende sportkleding. Neem niet teveel spullen mee, een sleutelbos is voldoende, er zijn namelijk geen kluisjes aanwezig. 

Spelregels: U koopt een rittenkaart van 8 keer voor de Bootcamptraining en de seniorentraining. Deze kunt u verzilveren binnen 4 maanden. Meld u zich minimaal 24 uur van te voren af, anders wordt de les in rekening gebracht. Indien u zich niet heeft afgemeld, doet u opeenvolgend mee. Dus aanmelding is aanwezigheid, tenzij afgemeld!

Voor de hardlooptraining geeft u zich op gedurende 12 weken achtereenvolgend. Dit is belangrijk in verband met de continuiteit van de training. U gaat namelijk ook elke week individueel trainen om zoveel mogelijk progressie te boeken en aan het eind van deze 12 weken de 30 minuten te kunnen volmaken, op naar de 5 km!

Prijs: €12,00 per persoon per les. Bij afname van een rittenkaart van 8 keer krijgt u bij de eerste 4 lessen €2,50 korting en betaalt u slechts €9,50!

Geinteresseerd geraakt? Meld u dan nu aan via het contactformulier of bel met Steps to Fit.