Steps to Fit en Buitensportdag stadsdeel Zuid Amsterdam

Sabela Geene vertegenwoordigt Steps to Fit tijdens de Buitensportdag van stadsdeel Zuid Amsterdam. Deze sportdag werd gehouden op zaterdag 6 april 2013 en stond in het teken van alle bewoners komen in beweging. Er zijn diverse sporten te beoefenen in 3 rondes van 45 minuten. Steps to Fit verzorgde Bootcamp in het Amsterdamse Bos.

 

Steps to Fit en MoovZ 020 Challenge

MoovZ 020 Challenge daagt Nederlandse MBO studenten en VO scholieren uit om mee te doen aan de 020 Challenge: bijvoorbeeld de Midzomernachtcross op 21 juni 2013 of de Brettenloop op 23 maart 2014. Steps to Fit coacht de deelnemers van de Challenge en traint samen met de studenten om hun persoonlijk doel te bereiken. Sommige deelnemers doen mee om hun conditie te verbeteren, anderen gaan voor gewichtsvermindering. Hoe dan ook, een ambitieus, uitdagend en leerzaam project! MoovZ maakt gebruik van het inzetten van social media, waaronder een gesloten Facebook Groep , een eigen website MoovZ.nl en de MoovZ app.

MoovZ_Steps to Fit

 

Steps to Fit en Topscore Fit

Topscore Fit is een initiatief van Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling en biedt middelbare scholieren de kans te proeven aan verschillende sporten en beweegmogelijkheden. De scholieren komen in groepsverband meer in beweging en motiveren elkaar om bewuster om te gaan met een actievere leefstijl. Steps to Fit begeleidt de groep zowel in het schoolgebouw als buiten de gymzaal. Plezier staat voorop! Het is een leerzaam project met een scala aan mogelijkheden om de deelnemers voor te bereiden op eventuele doorstroom naar uiteindelijk een vereniging. Ook komt het onderdeel gezonde voeding aan bod en hoe kun je nu gezonder eten binnen de schoolomgeving? 

2014-09-24 14.28.50

 

Steps to Fit en Work2Move

Work2Move is een nieuw project (start 2014) dat gesteund wordt door gemeente Amsterdam en Stichting Amsterdam Atletiek. Het project is er voor werkzoekenden, voor jong en oud. Net als bij MoovZ bereidt Steps to Fit de deelnemers voor op een Challenge run in Amsterdam en omstreken. In 2014 is dit de Geinloop op 12 april. De deelnemers zijn gemotiveerd en krijgen meer energie door mee te doen aan Work2Move. Het is ook een mooie gelegenheid om anderen te ontmoeten. Steps to Fit werkt in kleine stapjes op weg naar een fitter gevoel voor lichaam en geest.

 Work2move Noord

 

Steps to Fit en Expeditie Jij

Expeditie Jij is een project voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud. Zij gaan op eigen expeditie en leren zichzelf beter kennen. De deelnemers gaan koken, krijgen voorlichting over gezonde voeding en een gezonde levensstijl en gaan sporten, dit alles begeleidt door Sabela Geene. De jongeren stellen zichzelf een doel en samen met de andere deelnemers ronden zij hun expeditie af na 13 weken.

Logo_Expeditie Jij Steps to Fit

 

Steps to Fit en Expeditie Junior

Steps to Fit is de coordinator en voedingsconsulente voor het project Expeditie Junior. Dit project wordt ingezet en georganiseerd door Stichting Dynamo in Amsterdam Buitenveldert. Expeditie Junior is er voor kids in de basisschoolleeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Er wordt wekelijks gekookt en gesport. De focus ligt op gezonde voeding en voldoende bewegen en sporten met als doel (preventief) overgewicht tegen te gaan onder deze leeftijd.

 

Kooklessen + Voeding + GezondExpeditie Junior

 

Steps to Fit en Meer Maatjes Big Sis

Het project Meer Maatjes is er voor meiden in de leeftijd van 15 t/m 24 jaar. Meer Maatjes wordt georganiseerd door Stichting Nisa voor Nisa in Amsterdam Slotervaart. De meiden hebben een maatje meer en zouden graag gewicht willen verliezen en zich fitter willen voelen. Steps to Fit begeleidt de meiden op weg naar het behalen van hun persoonlijk doel. Naast de voedingsvoorlichting sporten de meiden twee keer per week in een fitnesscenter onder begeleiding van een professional fitnessdocent.

Big Sis Meer Maatjes

 

 

 

    

sabela geene linked in
fitness trainer
sabela geen facebook